4. září proběhne konference Poslaný

Každý rok se ve Valašských Kloboukách koná Konference Poslaný, letos v sobotu 4. 9. Co je jejím cílem?  
Celá konference Poslaný je zaměřena na oblast služby, ať už pastorační či evangelizační. Je to čas formace, sdílení, inspirace, a především čas modlitby, kdy se chceme společně sjednotit v modlitbě a vyvýšit jméno Ježíš nad celou naší službou a nechat se Jím nanovo proměnit. Motto pro letošní rok jsme vybrali ze Sk 1,8: ,,Dostanete sílu Ducha Svatého a budete mi svědky.”
Chceme se nechat Duchem Svatým vybudovat do plnosti Kristovy služby a dovolit mu, aby nás vedl do nových věcí, vyzbrojeni Jeho mocí.



Na konferenci je nutné se předem přihlásit. Podrobnější informace, program i přihlášku naleznete zde: www.poslany.cz

Letošními hosty konference budou: kapela ESPÉ, kapela Timothy, Peter Lipták, Matěj Kurbel, Pavla Petrášková, P. Karol Matlok, P. Kamil Strak, Společenství Martindom, Godzone, Róbert a Helena Slamkovi, kapela gedeON a další. 

Na organizaci celé konference se podílí Nadační fond CREDO, společenství Projekt ON a Římskokatolická farnost Valašské Klobouky.

Letos v rámci konference vznikl také evangelizační předprogram V RADOSTI, který proběhne den před konferencí, tedy v pátek 3.9.2021 na Masarykově náměstí ve Valašských Kloboukách. Tento program je určen široké veřejnosti a vstup je zdarma. Vystoupí zde Zahrajko zo Spievankova s programem pro děti, písničkář Pavel Helan a celý program zakončí slovenská worshipová kapela ESPÉ s raperem Augustínem.
V rámci akce bude připraven také bohatý doprovodný program pro děti a mladé, kavárna a mnohé další.

 

Odkazy:

www.poslany.cz

https://www.facebook.com/events/540974003693054/